Branches en specialisaties

Branches en werkvelden:
 • Bank- en Verzekeringswezen,
 • MKB.
Specialisaties:
 • Bouwen en beheren van informatiesystemen
  Wij zijn gespecialiseerd in systeemontwikkeling met behulp van ACCESS
 • Bouwen en beheren van toepassingen
  Het gaat hierbij om toepassingen gemaakt met behulp van hulpmiddelen zoals MS-Windows en MSOffice.
 • Data optimalisatie
  In de praktijk komen wij regelmatig tegen, dat gegevens niet correct of dubbel in de systemen zijn ingevoerd. Namen, Adressen en producten dienen correct te zijn alvorens u deze kunt gebruiken voor commerciële doeleinden. Wij optimaliseren uw gegevens met behulp van derden. Zo optimaliseren wij uw adressen en producten bijvoorbeeld met behulp van PBI bestanden aangeleverd door de verzekeraar(s) waarmee u zaken doet. Een controle op de juiste schrijfwijze van het adres door gebruik te maken van het postcode boek.
 • Systeembeheer en normalisatie.
  Belangrijk is, dat de inrichting van uw systeem optimaal is. Een goede inrichting zorgt voor effectiviteit en voorkomt foutieve invoer. Wij analyseren uw systeem en adviseren u eventuele aanpassingen. Natuurlijk voeren wij de aanpassingen ook voor u uit. Ook de data passen wij aan naar aanleiding van de nieuwe inrichting.
 • Marketing ondersteuning.
  Is uw Database geoptimaliseerd dan kunt u, met een gerust hart, hiervan voor commerciële doeleinde en informatie gebruikmaken. Inzicht in uw onderneming is van groot belang. Niet alleen de inkomsten en uitgaven zijn van belang. Van groot belang is om te weten welke commerciële mogelijkheden u vanuit uw bedrijf kunt benutten. Wij verzorgen, in overleg met u, programmatuur die u in staat stelt uw klantenkring te inventariseren waardoor u in staat bent de juiste doelgroep voor commerciële benadering te bepalen. De selecties die benodigd zijn verzorgen wij ook voor u.